Zovem se Farah Epizoda 27 sa prevodom

U finalnoj epizodi serije stvari polahko dolaze na svoje mjesto. Tahir, koji uprkos svim svojim naporima nije uspio da pobjegne Mehmetu i ostalim policajcima, nema drugog izbora osim da se suoči sa svojim bratom.

Mehmetov svijet se ruši kada sazna da je zločinac kojeg traži Tahir. Tenzije između dva brata rastu zbog neočekivanog posjetioca. Farah, koja je u poslednjem trenutku spašena zahvaljujući Orhanovom sistemu, saznaje za Behnamov poslednji veliki korak. Uspijeva i to da riješi.

Tahir obećava Farah da je ostalo još malo do njihovog sretnog života, Farah mu kaze da nema ništa protiv. Iako se Farah plaši ostaviti samog Tahira i otići sama sa Kerimšahom, nada se da će on svoje obećanje ispuniti i da će se uskoro sresti.
Gledajte Zovem se Farah Epizoda 27 online. Zovem se Farah Epizoda 27 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Zovem se Farah Epizoda 27 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Zovem se Farah besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *