Zlatni kavez Epizoda 58 sa prevodom

Zlatni kavez » je priča o ljubavi koja će povezati dvije porodice čiji načini života su veoma različiti. U seriji Zlatni kavez se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske.

Zlatni kavez epizode »
Ferit je jedan razmažen, razvratan, sin koji potiče iz bogate porodice čija neodgovornost najviše ljuti njegovu porodicu, posebno njegovog djeda Halisa Ağu, te odlučuje oženiti unuka za prikladnu djevojku iz Gaziantepa.

Suna je pak djevojka sa sela koja je itekako vrijedna, pažljiva i jako emotivna kao i njena sestra Seyran koja se malo razlikuje od nje, jer je pomalo tvrdoglava ali i jako simpatična i puna života.

Zlatni kavez glumci »
Ferit koji ima djevojku Pelin u dogovoru sa svojom majkom pristane na dogovoreni brak uz uvjet da mu ona pomogne da nastavi živjeti razvratni život kao i do sada. U konaku u Gaziantepu živi Sejran, članica nekada bogate porodice koja je zapala u financijske probleme.

Često bi izlazila sa majkom i sestrom u trgovine isprobavati haljine kako bi ih ugledali bogati momci. Sejran se tajno se nalazi sa svojim dečkom te uz to pokušava tajno upisati fakultet kako bi sebi osigurala bolji život od ovog koji ima.

Jednog dana, na tržnici se događa sudbonosni prvi susret Sejran i Ferita, a ona mu se odmah svidi. Iako se Ferit ne želi ženiti, ne može prijeći preko djedove riječi. Pronaći pravu nevjestu dužnost je Halis Ağine najstarije nevjeste, İfakat.

Iznenađenje koje će doživjeti na ceremoniji zahtjeva Sune, koja je prikladna da bude nevjesta porodice Korhan u Gaziantepu, utjecat će i na Sunu i na njenu sestru Seyran koja je zapravo ta djevojka koja se svidjela Feritu.

Zlatni kavez Epizoda 58 online. Emotivci Zlatni kavez Epizoda 58 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Zlatni kavez Epizoda 58 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *