Ulica sjećanja Epizoda 10 sa prevodom

Feridina iznenadna bolest veže ruke Zejnep koja što prije želi rasvijetliti temu rupca. Mora odgoditi pritisak koji radi na Kivanča i Feride, bar dok ne prođe opasnost od pobačaja.

Jilmaz si je utuvio u glavu da Birsen želi dovesti kući pa nastavlja nagovarati Jusufa. Dok govori o moralu i časti, spomene i Ilkerovo ime.

Jusuf dolazi kući i napadne Seraj kad sazna da je njezina sestra pozvala frizera u kuću. Iako je Birsen zabrinuta jer dotad nikad nije vidjela Jusufa u takvom stanju, ne može ni zamisliti veličinu opasnosti koja se sprema.

Halil i Birsen od Kivanča primaju neočekivani poziv i odlaze k Feride. Ta će noć za troje braće i sestara biti i noć obračuna i nova prilika da se pomire.

Jilmazov iznenadni dolazak pokvari sve planove. Putovi troje braće i sestara opet se razdvajaju. Halil se više nema za što primiti pa se može uteći samo Dženet.

Ulica sjećanja, 10. epizoda je 12. siječnja – januara
Gledajte Ulica sjećanja Epizoda 10 online. Ulica sjećanja Epizoda 10 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Ulica sjećanja Epizoda 10 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Ulica sjećanja besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *