Osveta Epizoda 28 sa prevodom

Baran skače ispred Dilan i govori joj šta je uradila a Dilan mu kaze da nije ništa ona učinila te mu se kune. Azade se dere na Dilan i pita je zašto je to učinila Cihanu a Dilan i dalje kaže da nije nista uradila. Baran kaze Azade da se smiri da ništa nije rekao osim izgovorio Dilanino ime. Ali saznat ce se sve.

Kaze da ce onaj koji je to učinio Cihanu, debelo platiti za to.Dilan dolazi do Barana i kaze mu da Cihan nije zbog nje u bolnici i da ce se istina otkriti. Baran odlazi u rupu u kojoj je bio Cihan kako bi dosao do nekog dokaza.

Azade zeli da ubije Dilan i Dilan kada je to cula pobjegne iz konaka. Baran zaustavlja Dilan koju ugleda na ulici i pita je sta radi tu a ona mu kaze da je Azade zeli ubiti nožem a ona nije kriva nista te da ce Cihan kada dođe sebi posvjedočiti onako kako je zaista bilo.

Gledajte Osveta Epizoda 28 online. Osveta Epizoda 28 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Osveta Epizoda 28 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Osveta besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *