Osveta Epizoda 27 sa prevodom

Zümrüt je potpuno zaboravila na svoju sestru. Nitko od simpatične obitelji i ne razmišlja o Dilan. Nakon sto snaha javi Harunu da je Ali stalno kod Zumrut i da je sada i njen otac uz njega, Harun poludi govoreci joj da ce Zumrut biti njegova. Baran odvozi Cihana u bolnicu. Svi krive Dilan za Cihanovo stanje.

Doktorica izlazi i javi da je u toku pregled da se jos ne zna stanje Cihana. Azade prilazi Dilan i krivi je dok je Derja pored Azade i tješi je govoreći joj da će sve biti u redu.Baranu je jako teško zbog bratovog stanja.

Cihan dolazi sebi. Dilan ulazi skupa sa Baranom u sobu.Firata pita Azade ko joj je to napravio a Cihan kaze da mu je to učinila Dilan.Dilan ga gleda izbezumljena. Baran i Azade gledaju u Dilan. Sta ce sada učiniti?

Gledajte Osveta Epizoda 27 online. Osveta Epizoda 27 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Osveta Epizoda 27 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Osveta besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *