Osveta Epizoda 25 sa prevodom

Derja se pokušava udružiti sa Cihanom kako bi uspjela u svojim planovima. Nakon sto je Baran shvatio da je Dilan zapravo iskrena i poštena žena, pomalo se približavaju jedno drugome i uočavaju povezanost među njima. Čak i okolnosti stalno ih povezuju.

Zumrut se nalazi sa Alijem. Dilan odlučuje da napravi kafu Baranu i odnosi mu je u kancelariju.Baran uzme kafu a Dilan je lahnulo jer je shvatila da je i on počeo shvatati njene majere.Derja pokušava odvratiti Dilan od toga da ide Baranu nositi kafu u kancelariju.

Dilan pokušava dohvatiti čašu iz kuhinje i popinje se na stolicu ali Baran ulazi unutra i kaze joj da bude pažljiva, i nakon toga Dilan krene pasti a Baran je uhvati.Dilan moli Gul da joj pomogne da poprica sa Cihanom.

Nakon sto joj Gul pomogne i kaze Cihanu gdje ce se naci sa Dilan, njih dvoje razgovaraju.Nakon razgovora Cihana neko udari u glavu i Cihan pada. Hoce li Baran koji je saznao da su Dilan i on razgovarali okriviti Dilan da je ona kriva za Cihanovo stanje?

Gledajte Osveta Epizoda 25 online. Osveta Epizoda 25 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Osveta Epizoda 25 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Osveta besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *