Obiteljski grijesi Epizoda 65 sa prevodom

Natalia suoči Héctora s krvavim pijukom koji su pronašli u njegovu autu. On je šokiran događajem. Policija ga uhićuje zbog ubojstva Irene Cáceres. Héctor im govori da mu je pravi ubojica smjestio i da je Natalia upala u zamku.

Natalia ga pita sumnja li na nekoga, a on joj odgovara: Armando Quiroga. Natalia ode Armandu u ured i pita ga je li on imao kakve veze s ubojstvom, a on kaže da je proveo noć s Ángelom Bulnes i da njezin sluga može to potvrditi.

Elsa kaže Esteli da njezina kći Eva nije umrla i da je sve to bila Armandova urota. Estela je šokirana, ne zna za kakvoga se muškarca udala. Njih dvije dogovore se da će naći Evu koja je navodno predana paru iz Guadalajare.

Armando traži Elsu u hotelu kako bi joj ispričao svoju verziju događaja, ali Elsa ga odbije saslušati i izbaci ga. Gerardo želi odvesti Elenu ginekologu kojemu vjeruje, ali ona odbije i kaže da će je pregledati njezin liječnik.

Gerardo ne razumije kako je mogla zatrudnjeti ako su samo jedanput spavali u posljednjih nekoliko mjeseci. Gerardo kaže vijest ocu Lambertu, a on ne zna treba li mu čestitati ili ga žaliti. Elena ode na prvo predavanje na Akademiji modnog dizajna.

Tijekom probe za predstavu Bruno poljubi Meche kao dio glume. Bruno je zatim pita osjeća li ona što i on. Nora kaže Elsi da ima sreće jer je dva dobra i plemenita muškarca toliko vole.

Aurora uporno govori Horaciju da ga voli, a on je izbaci iz sobe. Bilježnik zove Andrésa jer moraju razgovarati. On dođe, a bilježnik ga obavijesti da mu je Rosendo ostavio deset milijuna pesosa.

Gledajte Obiteljski grijesi Epizoda 65 online. Obiteljski grijesi Epizoda 65 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Obiteljski grijesi Epizoda 65 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Šerbet od brusnice 65 besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a comment