Obiteljski grijesi Epizoda 64 sa prevodom

Gerardo traži od Elene da napravi test na trudnoću kako bi povjerovao da je trudna. Ona pristane. Elena želi da Lily podmiti nekoga u laboratoriju kako bi dobila pozitivan test na trudnoću, ali Lily joj kaže da bi krivotvoritelj bio bolji i odlaze k njemu.

Elena da Gerardu pozitivan test na trudnoću. Nora se obrati Guillermini da vidi može li se upisati i završiti srednju školu. Nora se povjeri Esteli da Clemencia nije bila njezina biološka majka. Estela se iznenadi.

Također prizna da je došla u San Juan kako bi pokušala naći svoju majku. Andrés traži Elsu na poslu kako bi joj rekao što je saznao o Evi. Kada joj Andrés kaže istinu, Elsa je šokirana i ne može vjerovati. Kaže joj da je sve to maslo njezina oca Armanda.

Elsa shvaća da je on sposoban učiniti takvo nešto. Elsa upadne u Armandov ured i prozove ga zbog te podlosti. Kaže mu da je za nju mrtav i da ona nije njegova kći. Andrés i Elsa odlučni su pronaći Evu. Policajac Ramos načelniku nosi Ireneinu sliku s muškarcem.

Natalia dogovori sastanak s Héctorom u policijskoj postaji kako bi razgovarali o Ireninu ubojstvu. Héctor ode na dogovoreni sastanak bez razmišljanja. Tijekom razgovora ona mu pokaže Ireninu sliku s drugim muškarcem i optuži Héctora da su on i ona bili ljubavnici te da ju je ubio iz ljubomore.

Natalia nađe poruku na vjetrobranskom staklu u kojoj piše da treba pregledati automobile. Odlazi do Héctorove kuće provjeriti njegov auto i nađe krvavi pijuk u prtljažniku.
Više o seriji »

Gledajte Obiteljski grijesi Epizoda 64 online. Obiteljski grijesi Epizoda 64 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Obiteljski grijesi Epizoda 64 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Šerbet od brusnice 64 besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a comment