Obiteljski grijesi Epizoda 53 sa prevodom

Elena pokušava reći dr. Sánchezu gdje Gerardo živi. Elene se na sve načine pokušava vratiti Gerardu i govori mu da nikada neće odustati. Clemencia shvati da Andrés više nije ondje. Misli da ga je Manuel pustio da pobjegne jer je uže prerezano, ali on se kune da to nije bio on.

Ona shvati da je to bila Nora. Svi su konji u staji pa zaključuje da su otišli pješice. Clemencia nalazi Andrésa u klancu i tijekom naguravanja posklizne se i padne u ponor. Ostane bez svijesti. Aurora posjeti Horacija u hotelu s Leonor.

Aurora mu kaže da se jako uzrujala kad je saznala za bijeg. U tom trenutku Horacio reagira i zamoli ga da ode jer su sami u hotelskoj sobi. Rosendo dozna da ima vrlo agresivni rak. Lamberto želi posjetiti kćer Antoniju i unuku Leonor, no sazna da one više ne žive u Ángelinoj kući.

Lamberto je jako tužan jer ne zna kako joj prići. Silvia mu predlaže da to učini preko Carlosove obitelji jer su vrlo bliski prijatelji. Irene kaže Esteli da joj je Armando došao u zatvor kako bi joj rekao da će on i dalje voditi tvrtku.

Njima je to jako čudno i sumnjaju da on stoji iza Irenina uhićenja. Potvrđeno je da Irene nije Irene Dumont koju Europa traži zbog trgovine oružjem i Irene izlazi na slobodu. Armando se uvuče u kuću u kojoj je živio s Estelom i djecom kako bi potražio neke dokumente koji su mu potrebni.
Obiteljski grijesi » Meksička telenovela govori o zabranjenenoj vezi, iz čiste ljubavi bez ikakvih interesa između Else Quiroge, mlade djevojke koja dovodi u pitanje nametnuta pravila, i buntovnog Andrésa Martíneza, mladog, poštenog i plemenitog momka, ali neprihvaćenog zbog skromnog podrijetla.
Obiteljski grijesi epizode »

Armando Quiroga, Elsin otac i najveći grešnik u ovoj priči, učinit će sve što bude mogao kako bi spriječio njihovu ljubav jer se ona kosi s njegovim pogledima na život. Elsa i Andrés pripadaju različitim društvenim staležima i njihova veza nije prihvaćena.

U želji da budu sretni Elsa i Andrés će prkositi nametnutim pravilima pokušavajući se osloboditi jarma koji im nameće gradić San Juan, ne sluteći da će to biti početak trnovitog puta zbog kojega će proživjeti velike tuge: gubitak kćeri, rastanak zbog Andrésove kazne za zločin koji nije počinio, Elsina udaja za Horacija Moralesa.

Njih dvoje žele ponovno izgraditi svoje živote, no ne slute da će uskoro saznati da njihova kći zapravo nije umrla i da je u opasnosti. Krenut će u potragu za njome, a na tome putu će otkriti da ljubav koja ih spaja nadilazi vrijeme i udaljenost.

Iznenađenje koje će doživjeti na ceremoniji zahtjeva Sune, koja je prikladna da bude nevjesta porodice Korhan u Gaziantepu, utjecat će i na Sunu i na njenu sestru Seyran koja je zapravo ta djevojka koja se svidjela Feritu.
Iznenađenje koje će doživjeti na ceremoniji zahtjeva Sune, koja je prikladna da bude nevjesta porodice Korhan u Gaziantepu, utjecat će i na Sunu i na njenu sestru Seyran koja je zapravo ta djevojka koja se svidjela Feritu.
Gledajte Obiteljski grijesi Epizoda 53 online. Obiteljski grijesi Epizoda 53 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Obiteljski grijesi Epizoda 53 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Sto godina cuda besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a comment