Nevina Epizoda 73 sa prevodom


Vidjevši Hayrija kako razgovara telefonom, Nalan počinje nešto ispitivati. Nalan je, s druge strane, nakon saznanja potpuno promijenila svoj stav prema Feride i stala na front.

Muzo, s druge strane, uzrokuje eskalaciju situacije činjenicama koje Selen udara po licu. Rafet, pak, misli da će istina izaći na vidjelo. Odlazak Feride i Hayrija iz Nalaninog zivota u isto vrijeme promijenit će sve.

Divili smo se kako je Nalan postala jača i glasnija i nije popuštala pred Ferideinim prijetnjama. Mislim da će Nalan spriječiti Hayrija da ode.

Selen je u pravu, ali čini se da će zbog svojih teških, oštrih poteza izgubiti obitelj, obitelj Koroğlu počinje se raspadati…Hoce li se roditi Sedatova beba?Sta ce Cana uciniti?
Gledajte Nevina Epizoda 73 online. Nevina Epizoda 73 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Nevina Epizoda 73 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Nevina besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a comment