Nevina Epizoda 62 sa prevodom

Nevina

Turska serija Nevina je rađena po istinitoj priči, govori o Nalan mladoj i nevinoj ljepotici koja radi kao arhitekta u najvećem turskom lancu hotela “Koroğlu”. Njena majka Feride je konzervativna i opsesivna stara žena – kontroliše svaki Nalanin pokret ili odluku, uključujući i to kako se oblači i s kim se viđa.
Feride zapravo ima razlog za takvo ponašanje – Nalan je u stvari njena unuka, koju je rodila njena kći Sema. Naime, Sema je bila tinejdžerka koja je preminula na porođaju, pa Feride nikada nije oprostila Nalan jer je svojim rođenjem „ubila” njenu kći, a svoju majku.

S druge strane, pratimo Sedata Koroğlu, mladog i zgodnog čovjeka, sina vlasnika holdinga Koroğlu, u čijem hotelu Nalan radi. Sedatov otac Rafet Koroğlu je glava porodice. On je strog čovjek koji ima svoja pravila, a njegov vjerni saveznik, sluga Tako, špijunira ukućane kako bi Rafetu dojavio ako se neko ogluši o njegova naređenja.

Rafet želi da se Sedat oženi neiskvarenom djevojkom kako bi svi zaboravili na njegovu aferu sa Džanom, udatom majkom dvoje djece. Sedatova sestra Selen tada stupa na scenu – kaže roditeljima da je upoznala divnu devojku koja radi u njihovom hotelu, te da bi ona mogla biti idealna nevjesta za Sedata.

Nalan i Sedat se sastaju na večeri. On je očaran njenom ljepotom i nevinošću, dok je ona van sebe od sreće jer jer je prvi put nasamo sa muškarcem.
Kada je Sedat zaprosi, Nalan vjeruje da joj se sreća osmjehnula – ne samo da će biti supruga zgodnog i uspješnog muškarca, već će se najzad osloboditi majčine dominacije i moći da uživa u bračnom životu sa svojim voljenim.
Međutim, ona uskoro saznaje da Sedat nije baš princ iz bajke…
Gledajte Nevina Epizoda 62 online. Nevina Epizoda 62 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Nevina Epizoda 62 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Šerbet od brusnice 62 besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *