Gulcemal Epizoda 16 sa prevodom

Deva pita Gulcemalovu majku kako moze biti tako zla i kriti od nje sve u vezi oca. Firuze staje ispred Gulcemala i priznaje joj da je ona Devina majka. Zafer, koji nije zadovoljan ovim brakom, skoro se zakleo da će uzeti Devu od Gülcemala.

Odlučuje da Devu upozna sa svojim rođenim ocem, kojeg nikada nije vidio.Nakon sto je Deva saznala istinu ko je ubica njenog oca, ona priznaje Gulcemalu da ga mrzi dok joj on priznaje da je voli i završavaju u krevetu.

Gulcemalova sestra mu kaze da odlazi majki i da je od sada sam.Gulcemal ostavlja oproštajno pismo bratu i odlazi na licticu da se baci. Scena prikazuje kako se Gulcemal baca sa litice u more dok njegova majka plače dozivajuči ga. Da li je to zaista java ili nečiji san?
Gulcemal Epizoda 16 online. Emotivci Gulcemal Epizoda 16 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Gulcemal Epizoda 16 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *