Emanet Epizoda 673 sa prevodom

Akca zatekne Nanu kako je zaspala. Yaman joj kaze da je ne dira, neka je dok se ne odmori. Iako se Ferit toliko trudi oko Ajše, ona i dalje pokušava da ide sama ne tražeći njegovu pomoc, ali opet joj ne ide za rukom.

Nana se probudi na kauču a u tome dođe Yaman. Nana krivi njega jer je trazio od nje da radi toliko dugo.On joj kaze da ga ne krivi, trazila je da bude asistent.

Nana i Yaman odlaze da jedu vani i ugledaju neke siromahe kojima kupe hranu i daju. Zauzvrat jedan od njih im daje crtež od njih dvoje što ih ostavi oboje bez teksta.

Ajše omeksa prema Feritu kada ga ugleda kako drži svoju djevojčicu za ruku dok joj priča priču i ona uz to zaspi. Nakon toga joj kaze kamo srece da joj je bio otac od samog početka.

Emanet Epizoda 673 online. Emotivci Emanet Epizoda 673 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Emanet Epizoda 113 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *