Emanet 680 epizoda sa prevodom

Yaman se ljuti na Nanu jer ona radi posao od Adalet. Nana odlazi da pije vode u kuhinju i ugleda Adalet da sehuri i pita je sta radi, zasto jede u to doba a Adalet joj objasni da zeli sutra da posti jer se zaklela da će postiti ukoliko se Yaman vrati ziv i zdrav.

Ja ću dati veliki obrok za siromašne. Onda želim da postavim porodični sto u vili kaze Nana.Ferit poziva Ajše na ručak. Ajše je zaista iznenađena onim sto je Ferit sve napravio i kao je servirao ručak.Nana i Yaman su imali isti san, da ih je neko ranio i da su na samrti oboje.
Iznenađenje koje će doživjeti na ceremoniji zahtjeva Sune, koja je prikladna da bude nevjesta porodice Korhan u Gaziantepu, utjecat će i na Sunu i na njenu sestru Seyran koja je zapravo ta djevojka koja se svidjela Feritu.
Gledajte Emanet 680 epizoda online. Emanet 680 epizoda sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Emanet 680 epizoda sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Sto godina cuda besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a comment