Destan Epizoda 28 sa prevodom

U posljednjoj epizodi Kina napada Gök Saray i spaljuje sva turska plemena. Batuga, koji je u najmračnijim noćima saznao da će biti otac, se žrtvuje da bi sunce svanulo i nebo zasjalo njegovoj djeci i narodu. Dok pokušava ubiti kineskog cara, biva zarobljen zajedno sa svojim rođacima i ratnicima.

Sada Akkız ostaje sama s bebom u stomaku, ali Akkız ne odustaje. Ona odagna svoje strahove iz svog srca i obuče svoju snagu kao oklop; Jača svoju moć za one koji u nju vjeruju, za one koji je trebaju, za svoje najmilije i za svoju domovinu i gradi vojsku od četrdeset žena.

Jer ona je Akkız, koja nosi planinu u venama i nebo u trbuhu, a njen ep nije kraj nego početak.Ali ono sto je očekuje nije nimalo dobro. Vidjevši Batugu mrtvog ispred sebe, Akizz očajnički plače- Batuga je nažalost mrtav. Akizz se porodi i rađa predivnog dječaka zbog kojeg je Akizz nastavila da živi.Kraj serije

Destan Epizoda 28 online. Emotivci Destan Epizoda 28 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Destan Epizoda 28 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a comment