Destan Epizoda 27 sa prevodom

Sezon finali..Akkız i Batuga, koje je Esrigün Kam navijestio jedno drugome vezivanjem pojasa oko struka, neko su vrijeme prikrivali ovu sretnu vijest zbog bolesti cepira u palači. Nakon oporavka Alpagu Khana i Teginovih, Ulu Kam Arçuray je objavio ovu vijest Gök Sarayju, otkrivajući dobre vijesti.

Evanđelje su s oduševljenjem primili Alpagu Khan i palača. Međutim, ljubavnici su rekli da nisu mogli održati svatove kada su turske zemlje bile pod okupacijom Itbaraka. Nakon pobjede nad Itbaracima, održava se svadba za Akkıza i Batugu, dva heroja epske ljubavi.

Što čeka Akkıza i Batugu, koji su zaljubljeni u vatrenom obruču, nakon svadbene zabave?Turci su imali veliku pobjedu u velikom ratu koji je izbio nakon što su se Turci i Itbaraci suočili oči u oči kod Gök Orde. Shvativši da su lađe tijekom sukoba bile lažne, Obar i Itbarak su poraženi i morali su se povući.

Prije nego što su uspjeli u potpunosti iskusiti radost pobjede, Gök Khanat primio je vijest da su Itbarakovi u gomilama stigli u Zapadnu Nebesku Zemlju. Tko će se zadnji smijati u tisućama godina rata između turske vojske i Itbaraka?

Na kraju borbe na sve ili ništa, hoće li Gök Khanovi uspjeti spasiti zapadni Gök? Hoće li moći izbrisati citate iz povijesti? Ili će izgubiti i Nebesku Hordu?Vera je surađivala s Rusima i davala naftu potporu Gök Ordi. Ovom suradnjom Alpagu Khan je održao obećanje, iako je još uvijek sumnjao u Veru, te joj je vratio krunu i Vera je ponovno zauzela položaj Velike Ece.

Ovim potezom Ulu Ece, koja je za sada uspjela zataškati svoje zločine, koje će korake poduzeti da se riješi optužbi na račun Ulu pravosuđa koje je trajno čeka? S kim će se to udružiti? Hoće li Ulu Ece platiti za ono što je učinila na Velikom sudu i biti kažnjena?Uvjeren da je Temur neće smatrati svojom družicom, Mei Jin je organizirao igru ​​protiv Nebeske Horde, obavijestivši Obara o lokaciji nafte.

Iako je Mei Jin zanijekao izdaju koju je počinio protiv Alpagua i Temura, budući da je bila neuvjerljiva, Zhao je uskočio i preuzeo krivnju na sebe kako bi spasio Mei Jin život. Iako Mei Jin za sada izbjegne zatvaranje i sudski progon, kako će postupiti suočena s Alpaguovim i Temurovim stalnim sumnjama protiv nje?

Hoće li se uspjeti spasiti od gnjeva Alpagua i Temura? Hoće li uspjeti uvjeriti Temura i osvojiti njegovo srce?Alpagu je pozvao sve turske kneževine da se ujedine u borbi protiv Itbaraka. Kako bi povratio povjerenje svog oca Alpagua, Kaya je otišao na susret s turskim kneževinama, koje su bile pune osvete.

Kaya je riskirao svoj život i konačno je uspio dobiti podršku kneževina uz pomoć Günselinog oca Özmen Beya. Kakva će biti sudbina Kaye, koja je spasila Alpagua od smrti tijekom rata i bila učinkovita u pobjedi u ratu pružajući potporu gospode? Hoće li prethodne optužbe ili kasniji uspjesi utjecati na Kayinu sudbinu?

Destan Epizoda 27 online. Emotivci Destan Epizoda 27 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Destan Epizoda 27 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a comment