Destan Epizoda 26 sa prevodom

Ulu Kam Archuray čini sve da izliječi Alpagu Hana, Temura i Kayu, koji su otrovani cepirom. Ali bez smole ne mogu se izliječiti. Kako će se iz ove situacije izvući Alpagu Khan i Tegins, koji su sa svojom djecom održali oproštajni govor?Alpagu i Tegins, koje je Obar otrovao cepirom, spremaju se zatvoriti oči na samrtnoj postelji.

Dok su Akkız i Batuga galopirali prema nebeskoj palači kako bi uzgajali smolu protiv otrova, naišli su na Obara i Itbaraksa, koji su saznali da je kruna razbijena. Kako će Batuga i Akkız, koji su se suočili na konju, ovoga puta završiti s Obarom, koji se zakleo na osvetu?

Kakav će biti izbor između Akkıza i Batuge riskirajući svoje živote ili podizanja smole u Gök Saray?Akkız i Batuga, koje povezuje Esrigün Kam pojasom; Dok su dolazili u Gök Saray da daju svoje poslastice, suočili su se s bolešću cepir.

Ljubavnici, koji su duša i srce Dvoglavog vuka, našli su se usred novog rata prije nego što su i uspjeli doživjeti svoju sreću. Što čeka ovu ljubav u vatrenom prstenu?Obar, koji je s vijestima o ruskom veleposlaniku otišao u šator Esrigün Kama uzeti krunu Baraka Hana, ljutito se zakleo na osvetu kada je saznao da je Esrigün Kam uništio krunu.

Obar, koji se zakleo da će rušenjem krune oduzeti živote svih Turaka, pozvao je sve Itbarke na zemlji u rat s Turcima radi osvete. Kakva će biti sudbina rata između Gök Khanata i Itbaraka, koji su hrlili sa svih strana. Hoće li se povijest ponoviti ili će se ponovno pisati?

Mei Jin, koja je bila zaljubljena u Temura od dana kada je mislila da je izgubila Temura, nije mogla osvojiti Temurovu ljubav i bila je potpuno shrvana kada ju je Temur nazvao “Strastvenom” u njenoj bolesničkoj postelji. Hoće li Mei Jin, koja nije uspjela vratiti svoju ljubav uprkos svom teškom radu, ali će nastaviti nastojati osvojiti
Temurovu ljubav, ili će se za to osvetiti?

Günseli, koja je bila shrvana zbog neugode koju je doživjela nakon što joj je Kaya oprostila; Rekao je Kayi da će prekinuti s njom nakon što mu bude bolje. Što će Kaya učiniti da je ne izgubi pred neočekivanom ponudom svoje ukućanke Günseli? Hoće li Günseli, shrvana ljubavlju i sramotom, moći izdržati svoju odluku?

Odjevena kao princeza Sayina, Alçin je satjerala Obara u kut, implicirajući da je potomak Barak Khana, implicirajući da će pokrenuti pobunu protiv Obara. Hoće li Alçin, špijun Nebeske palače, pobuniti sve Itbarake protiv Obara i svrgnuti Obara s prijestolja?

Destan Epizoda 26 online. Emotivci Destan Epizoda 26 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Destan Epizoda 26 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *