Zovem se Farah Epizoda 14 sa prevodom

Čuvši napad na vozilo sa Badeom i Farahom, Mehmet i Tahir odmah žure u bolnicu gdje su odvezeni. Farah je u šoku. Bade je podvrgnut ozbiljnoj operaciji.

Farah će ponovo pasti na to da smiri Tahira, koji juri ko je izvršio napad, i da ga uključi u veliki plan u kojem je sa Badeom i Mehmetom. Međutim, Tahir ima na umu još jedan plan, koji Ali Galip sam isječe.

Orhan i Ali Galip su, s druge strane, bili vrlo blizu realizacije plana da završe veliku pošiljku i povuku se u podzemlje. Ono što ne znaju je da sada imaju tim koji zna njihove planove.

Iako se Farah boji Tahirove tišine, sve je još uvijek gotovo; Sanja o danu kada će otići sa čovjekom kojeg voli i svojim sinom Kerimşahom.

Gönülovo i Kaanovo vjenčanje može biti posljednja mirna noć. Svi koji stoje jedni uz druge i gledaju dok mlada i mladoženja plešu na svadbi te noći, krenut će u veliki rat u koji će sutradan krenuti.Kraj sezone

Iznenađenje koje će doživjeti na ceremoniji zahtjeva Sune, koja je prikladna da bude nevjesta porodice Korhan u Gaziantepu, utjecat će i na Sunu i na njenu sestru Seyran koja je zapravo ta djevojka koja se svidjela Feritu.
Gledajte Zovem se Farah Epizoda 14 online. Zovem se Farah Epizoda 14 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Zovem se Farah Epizoda 14 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Sto godina cuda besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *