Zarobljeništvo Epizoda 168 sa prevodom HD

Orhun strpljivo priča Hiri o svom prošlom životu. Zaborav je užasan, ne znati ko si bio, ko ti je neprijatelj, a ko prijatelj. Dobro je da u rezidenciji ima ljudi koji imaju velika srca za Hiru. Ipak, valjda Hira nije zaboravila na sve jer je Orhunu skuvala kafu kakvu on voli.

Popio je šoljicu ovog pića sa rajskim zadovoljstvom. Asli ne može da se pomiri sa činjenicom da će joj Orhun izmaći iz ruku, a već se osjećala kao gazdarica kuće. Nanijet će više od jedne štete Hiri. Posljednja scena u krevetu je bila tako slatka.

Bilo je to prvi put da je Hira razgovarala s Orhunom tako otvoreno, toplo i hrabro, a čak su joj i oči već blistale. Šteta što Orhun to nije čuo, ali ujutru ga čeka iznenađenje. Sanjao je takvu noć da će se probuditi pored svoje voljene.

Gledajte Zarobljeništvo Epizoda 168 online.Zarobljeništvo Epizoda 168 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Kumovi sezona 2 Epizoda 168 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Zarobljeništvo besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *