Ulica sjećanja Epizoda 9 sa prevodom

Radost Jilmaza, koji misli da će se izvući nekažnjen jer je slučaj zatvoren, u trenutku se pretvara u moru kad začuje Dženetin glas.

Žena koja je godinama šutjela i bez glasa trpjela nasilje kojem je bila izložena prekršila je obećanje koje je na vjenčanju dala mužu i, kako Jilmaz kaže: “Prije smrti posvuda postavila mine.”

S druge strane, Birsenino priznanje još više raspiri Halilov bijes. No kap koja prelije čašu jest poruka koju joj je majka ostavila na dan smrti.

Halil se cijelo djetinjstvo trudio da ga čuju i da otvori vrata iza kojih ih je zatvorio otac, a ovaj je put odlučan u namjeri da pregazi strašnog čovjeka koji stoji na pragu. To će učiniti pod svaku cijenu.

Ulica sjećanja, 7. epizoda je 9. siječnja – januara
Gledajte Ulica sjećanja Epizoda 9 online. Ulica sjećanja Epizoda 9 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Ulica sjećanja Epizoda 9 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Ulica sjećanja besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *