Osveta Epizoda 26 sa prevodom

Firat koji je udario Cihana te ga bacio u veliku rupu, smješka se jer mu se osvetio. Nadam se da će Baran saznati da je Dilan nevina i da nije ništa učinila Cihanu.Ali stalno gubi dah i gubi sjećanje. Zumrut mu pokušava pomoci ali hoce li to biti dovoljno? Baran pita Dilan gdje je bila obzirom da je gledao u sobu nije je bilo.

Azade pita Barana hoce li da Kader napravi njegovo omiljeno jelo? Baran kaze kako ona zeli te Azade naredi Dilan da ode u kuhinju i kaze Kader sta ce sve spremiti.Firat pokusava podkupiti Gul.Svi se pitaju gdje je Cihan.

Nakon sto saopste Baranu ko je zadnji put viđen s njim, da je to Dilan, Baran odmah pozove Dilan kako bi pricali.Dilan pronalazi Cihana u rupi ali u tom trenu dolazi Baran koji skače u rupu i pokušava dozvati Cihana.

Gledajte Osveta Epizoda 26 online. Osveta Epizoda 26 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Osveta Epizoda 26 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Osveta besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *