Oprostajno pismo

Gledajte Oprostajno pismo od Turcas serije u visokoj kvaliteti i non-stop. Emotivci Oprostajno pismo iz serije, NaTabanu njihovih posebnih scena i vijesti iz Oprostajno pismo su na ovoj stranici.NaTabanu Oprostajno pismo Epizoda online.

Oprostajno pismo Epizoda 29 sa prevodom

Što se Asli više upliće, to se više nađe zaglavljena u čvoru koji ne može rasplesti. Kada Zija sazna prave razloge svog trovanja, potresen je činjenicama koje čuje. Sada je na rubu doista teške odluke. Bariš je prevario Asli. Shvativši to, Mehmet kreće za njima. Dok pokušava prikupiti informacije, uključuje …

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 28 sa prevodom

Oprostajno pismo

Sada kada su odluke donesene i oproštajna pisma napisana, Zija donosi izbor između Alanur i Seher. Dok Mehmet postaje sumnjičav zbog Asline stalne napetosti i pokušava shvatiti što ona skriva, Bariš i Hatice počinju surađivati kako bi prekinuli međusobne trzavice. Sumnjičava zbog situacije, Asli počinje istraživati Bariša i traži pomoć …

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 26 sa prevodom

Oprostajno pismo

Priča o Alanuru i Ziji ponovno je otvorena nakon mnogo godina, a Zija mora napraviti izbor. S posljednjim Seherinim potezom odnosi između majke i sina dolaze do točke pucanja. Iskoristivši napetost između njega i Mehmeta, Bariš prilazi Asli. Dok Mehmet i Asli unatoč svemu pokušavaju ostati zajedno, članovi obitelji Karli …

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 27 sa prevodom

Oprostajno pismo

Asli i Mehmet pokušavaju sve nadvladati snagom koju dobivaju iz svoje ljubavi. Članovi obitelji Karli, s druge strane, zauzimaju stav prema Asli i krive je za sve. Dok se Asli pokušava nositi sa svime, također mora riješiti i prijetnju obiteljskom miru koja stoji kao izazov u njihovim života. Kada Eherove …

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 24 sa prevodom

Oprostajno pismo

 Gledajte Oprostajno pismo Epizoda 24 online. Oprostajno pismo Epizoda 24 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte tursku seriju Plavu kavezu Epizoda 24 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizode Oprostajno pismo besplatnog sata i preuzimanja.

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 21 sa prevodom

Oprostajno pismo

Gledajte Oprostajno pismo Epizoda 21 online. Oprostajno pismo Epizoda 21 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte tursku seriju Plavu kavezu Epizoda 21 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizode Oprostajno pismo besplatnog sata i preuzimanja.

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 20 sa prevodom

Oprostajno pismo

Gledajte Oprostajno pismo Epizoda 20 online. Oprostajno pismo Epizoda 20 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte tursku seriju Plavu kavezu Epizoda 20 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizode Oprostajno pismo ssbesplatnog sata i preuzimanja.

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 23 sa prevodom

Oprostajno pismo

 Gledajte Oprostajno pismo Epizoda 23 online. Oprostajno pismo Epizoda 23 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte tursku seriju Plavu kavezu Epizoda 23 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizode Oprostajno pismo besplatnog sata i preuzimanja.

Read More »

Oprostajno pismo Epizoda 22 sa prevodom

Oprostajno pismo

Gledajte Oprostajno pismo Epizoda 22 online. Oprostajno pismo Epizoda 22 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte tursku seriju Plavu kavezu Epizoda 22 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizode Oprostajno pismo besplatnog sata i preuzimanja.

Read More »