Obiteljski grijesi Epizoda 71 sa prevodom


Nora kaže Elsi da je Guillermina njezina majka i da je Armando njezin otac, te da su polusestre. Ispred Guillerminine kuće, Natalia govori Nori da je Guillermina mrtva. Kažu da se navodno ubila jer oko trupla ima tableta za spavanje i alkohola.

Otac Reynaldo zove Andrésa da mu kaže kako su Sotomayori pristali da Elsa i on upoznaju Evu. Nora toliko plače da ju Estela pita zašto je zapravo ovdje, a ona kaže da je Guillermina bila njezina majka. Andrés kaže Elsi da su dobili dopuštenje da upoznaju Elsu.

Horacio kaže Elsi da se slaže da ona i Andrés otputuju u Guadalajaru. Andrés kaže Antoniji da ne želi da Elsa sazna da je on naslijedio novac. Nakon odlaska na ples Renzo vozi Elenu njezinoj kući i ona ga ljubi. Lamberto priprema auto da Andrés i Elsa odu u Jalisco.

Elena napravi izgred na ulici kad ugleda Gerarda i Antoniju zajedno. Carlos nosi Héctoru nekoliko kutija cigareta kako bi se sprijateljio sa zatvorenicima. Učitelji kažu učenicima da je ravnateljica umrla, ali ne govore pojedinosti.

Estela prati Noru u policiju kako bi preuzela Guillerminino truplo. Horacio ide s Andrésom i Elsom do auta kako bi ih ispratio na put.
Gledajte Obiteljski grijesi Epizoda 71 online. Obiteljski grijesi Epizoda 71 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Obiteljski grijesi Epizoda 71 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Obiteljski grijesi besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a comment