Obiteljski grijesi Epizoda 70 sa prevodom HD


Elena pristane otići na ples s Renzom. Guillermina se počinje osjećati loše, Armando je tjera da popije čašu vode s nekoliko smrtonosnih kapi od kojih ona umre. On navlači rukavice, očisti sve što je dirao i napusti Guillermininu kuću.

María daje Eleni snimku ultrazvuka svoga trotjednog fetusa. Bruno i Meche kažu da je vrlo čudno što Guillermina nije došla na posao. Elena ode u Gerardov ured i pokaže Marijinu snimku ultrazvuka kao svoju.

Otac Reynaldo odlazi u Sotomayorovu kuću i vidi Evu. Gerardo kaže Eleni da joj se neće vratiti iako je trudna. Otac Reynaldo govori Evinim novim roditeljima da su je ukrali Elsi i Andrésa. Meche i Bruno idu Guillermininoj kući i vide upaljen televizor.

Sotomayori kažu da će razmisliti hoće li dopustiti da Elsa i Andrés upoznaju Evu. Meche i Bruno idu u policiju da kažu Nataliji što su vidjeli kod Guillermine. Otac Reynaldo šalje svoju sliku s Evom Elsi i Andrésu, oni se razvesele.

Gledajte Obiteljski grijesi Epizoda 70 online.Obiteljski grijesi Epizoda 70 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Obiteljski grijesi Epizoda 70 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Obiteljski grijesi besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a comment