Emanet 682 epizoda sa prevodom

Ajse i njena sestra su jako iznenadjene dolaskom njihova oca i zahvaljuju mu se na poklonima koje je donio. Ali problem je sto se Ferit sakrio u sobi i ne znaju kako da ga izvedu a da ga njihov otac ne vidi.

Nana govori Adalet kako stalno sanja čudne snove.Ajše se budi ujuto a Ferit je pored nje i pozeli joj dobro jutro.Ferit je uspio pobjeći od Ajseinog oca.

Nana i Yaman se svađaju u kancelariji a Nana izađe na balkon nakon čega puhne vjetar i odnosi joj papire a ona se puno nasloni na balkon pa je Yaman uhvati pitajući je sta radi hoce li da padne sa balkona.

Iznenađenje koje će doživjeti na ceremoniji zahtjeva Sune, koja je prikladna da bude nevjesta porodice Korhan u Gaziantepu, utjecat će i na Sunu i na njenu sestru Seyran koja je zapravo ta djevojka koja se svidjela Feritu.
Gledajte Emanet 682 epizoda online. Emanet 682 epizoda sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Emanet 682 epizoda sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Sto godina cuda besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *