Dvostruki život Epizoda 52 sa prevodom

Ojlum koja je doživjela saobraćajnu nesreću doživjela je velike probleme. Njena porodica ali i Behram su primorani da biraju koga će spasiti nju ili bebu jer obje ne mogu preživjeti. Dok se Behram odlučio da spasi Ojlumin život, on je suočen sa smrću.

Druga sezona serije Dvostruki život počinje ranjavanjem Behrama i borbom za njegov život. Osoba koja se željela osvetiti Behramu još uvijek nije otkrivena, da li je to Oltan ili neko drugi u pitanju. Behram je ranjen tačno ispred bolnice gdje ga odmah uvoze i pružaju mu pomoć.

I njegova majka ali i Guzide koja se našla tačno ispred Behrama dok je upucan, su u šoku. Behram se uspijeva spasiti a Ojlum u posjetu dolazi Tolga koji je očito još uvijek voli. Behram ponovo naredi da se Tolga prati i da dozivi saobraćajnu nesreću.

Nakon sto Ojlum opet zavrsi u bolnici, potrebna joj je krv pa Tarik odluči da joj da krv, međutim saznaje da zapravo on nije Ojlumin otac da se DNK ne podudara. Sezai je presretan kada ugleda kćerku na vratima.

Gledajte Dvostruki život Epizoda 52 online. Dvostruki život Epizoda 52 sa prevodom online Besplatno HD Skinuti, Gledajte turske serije Dvostruki život Epizoda 52 sa prevodom na mreži u HD kvaliteti na NaTabanu. Uvijek ćemo biti prva web lokacija za objavljivanje najnovije epizoda Emotivci Šerbet od brusnice 52 besplatnog sata i preuzimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *